Kateřina Kopecká

Vedoucí content oddělení

/files/articles_images/k/Katerina_Kopecka_shean_web_1.jpg
Tým marketing
kopecka@shean.cz

K marketingu jsem poprvé přičuchla v roce 2017 poněkud netradičně skrze HR oddělení. Tehdy jsem si vybudovala lásku k online marketingu. Čerpám zkušenosti z vedení marketingového oddělení B2B nadnárodní společnosti a stejně tak technologického startupu. Mojí parketou je budování strategie a brandu s jasným cílem a v souladu s hodnotami klienta.

V SHEANU mi byl svěřen kreativní tým, se kterým pracujeme na budování silných brandů pomocí obsahu a dosahování stanovených cílů. Dáváme tvář značkám, píšeme příběhy, ladíme vizuály a vše propojujeme v úspěšné strategie.

Já se starám o to, abychom dodávali co nejkvalitnější výstupy, které přináší výsledky. Nejvíc náš tým baví, když na projektu pracujeme všichni společně. Každý člen týmu je expertem ve své oblasti a právě v našem spojení je síla. Tehdy se rodí ty nejoriginálnější a nejúspěšnější řešení..

S čím vám pomohu?

  1. Tvorba komunikační strategie.
  2. Audit vizuální identity, komunikace, PR.
  3. Řízení projektu.

V čem vidím naši největší sílu?

SHEAN je plný lidí, kteří přemýšlí do hloubky. Zabývají se projekty našich klientů v širších souvislostech, neplní jen mechanicky jejich přání. Dokáží kriticky vyhodnotit situaci klienta a hledat pro něj cestu, která má smysl a skutečný přínos. Vždy nabízíme řešení, které je dobře promyšlené a podložené argumenty.

Chci navázat spolupráci

Napište nám a my se vám ozveme.
Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.